Wetenschappelijk bewezen

 

BAD OEYNHAUSEN HART KLINIEK, HERZ 2010: ELECTROMYOSTIMULATIE (EMS) BIJ HARTPATIËNTEN. WORDT EMS TRAINING SIGNIFICANT VOOR SECUNDAIRE PREVENTIE?
UNIVERSITEIT VAN ERLANGEN, NEURENBERG 2009: DE INVLOED VAN EEN AANVULLENDE EMS-TRAINING OP DE LICHAAMSSAMENSTELLING EN RISICOFACTOREN VOOR HART- EN VAATSTELSEL BIJ OUDERE MANNEN MET EEN METABOOL SYNDROOM.
UNIVERSITEIT VAN ERLANGEN, NEURENBERG 2009: HET EFFECT VAN WHOLE BODY ELEKTROSTRIUMULATIE OP DE STOFWISSELING IN RUST, ANTROPOMETRISCHE EN SPIERPARAMETERS VAN OUDEREN. DE TRAINING EN ELECTROMYOSTIMULATIE TEST
DUITSE SPORT UNIVERSITEIT VAN KEULEN, 2008: TRAININGSEFFECTEN OP DE KORTE EN LANGE TERMIJN VAN MECHANISCHE EN ELEKTRISCHE STIMULATIE OP KRACHTGERELATEERDE DIAGNOSTISCHE PARAMETERS.
UNIVERSITEIT VAN BAYREUTH, 2003: ELEKTRISCHE SPIERSTIMULATIE ALS TOTALE LICHAAMSTRAINING - MULTICENTER STUDIE OVER HET GEBRUIK VAN WHOLE BODY EMS IN FITNESSCENTRA
UNIVERSITEIT VAN BAYREUTH, 2002: ELECTRO-MUSCULAIRE STIMULATIE (EMS) VAN HET TOTALE LICHAAMSSPIERSTELSEL - EEN INNOVATIEVE METHODE OM URINE-INCONTINENTIE TE VERLICHTEN.
UNIVERSITEIT VAN BAYREUTH, 2002: WHOLE BODY ELECTRO-MUSCULAIRE (EMS TRAINING) VOOR RUGAANDOENINGEN.